NIRVARA FACEBOOK


NirVara

Välkommen till NirVara Sweden! Unika Hampa Produkter med Naturlig Förekommande Cannabinoider från Ekologisk EU-Godkänd Industrihampa. Vi har egen produktion i Göteborg och kontrollerar därför hela processen – från skörd – till extraktion – till analys – till färdig produkt. Vi har kombinerat antik alkemisk kunskap med modern avancerad extraktions teknologi och skapat nånting helt unikt som vi kallar för Alkemisk & Spagyrisk Hampa. Dessa produkter står ut från alla andra Hampa/Cannabinoid produkter på marknaden i sin effekt, potens och energi.
NirVara
NirVara1 week ago

Nu äntligen händer det! Lanseringen av vårt nya hantverk: Spagyrisk Gurkmeja & Svartpeppar! Vår 20 ml flaska är nu uppe och tillgänglig i vår webbshop tillsammans med 5 st andra nyheter. Lanseringen firar vi med 20% rabatt när du anger koden ”spagyriskgurkmeja” i kassan på...

NirVara
NirVara1 month ago

På grund av oklarheter från läkemedelsverket har vi tillfälligt pausat vår försäljning av hampa-produkter på www.nirvara.se

Fytoplankton är fortfarande tillgänglig för beställning och vi kommer även lansera nya produkter inom kort.

Har ni frågor eller funderingar...

NirVara
NirVara1 month ago

PÅSKÄGGS-JAKT på NirVara.se 🐰🌿✨

Uppdatering: Alla påskägg är nu hittade och vi vill tacka alla som deltagit i NirVaras påskäggs-jakt! Fem st vinnare har fått sina priser och resterande ska ha fått ett mejl med ett tröstpris!

Hampa-haren...

NirVara
NirVara2 months ago

GLAD PÅSK! 🐰

Det önskar vi på NirVara med 20% rabatt på hela sortimentet! Rabattkoden, nyheter och andra påsk-överraskningar finner du i blogginlägget nedan.

Vi kommer att ha stängt butiken mellan 30 mars - 2 april och är...

NirVara
NirVara2 months ago

- AVSLUTAD -

Av totalt 30 deltagande är nu 3 vinnare är dragna! Grattis till er!

NirVara
NirVara har lagt till 4 nya foton.2 months ago

10 dagar kvar på Instagram-Tävlingen #HampaFörAlla där du kan vinna upp till 1000 kr presentkort i Nirvaras webshop!

Är du intresserad av att vara med men inte vet vad du ska fotografera? Här kommer några tips:

Mat,...