Om Oss på Nirvara

Helhet

Nirvara är ett holistiskt företag som står för medvetenhet, balans, kunskap och framförallt självutveckling. Vi jobbar med att ta fram unika hantverk efter antika alkemiska principer, kombinerat med modern teknologi. I dagsläget består vårt sortiment till stor del av olika hampaprodukter men vi jobbar även med att ta fram oljor och extrakt från en rad olika plantor såsom gurkmeja, kakao, chaga med mera. Under fliken shop finner du alla våra olika produkter samt information om dessa.

Kunskap

På Nirvara står vi lika mycket för bra produkter som vi står för kunskap. Därför håller vi regelbundet event och föreläsningar med teman som hälsa, alkemi, den spagyriska metoden, hampa, självutveckling med mera. Se mer information under fliken event. Vi har också en youtube kanal som vi ständigt uppdaterar med nya videos varje vecka inom samma teman. Klicka här för att komma direkt till vår Youtube kanal.
Om ni inte vill missa våra nyheter, events och workshops så kan ni prenumerera på vårt nyhetsbrev eller hålla utkik på får Facebook eller Instagram som vi ständigt uppdaterar med ny information och kunskap.

Vision

Vår passion är att återuppliva antik holistisk kunskap som gått förlorad i vårt moderna samhälle. I vår produktion kombinerar vi denna antika kunskap med modern teknologi för att skapa nya unika hantverk. Vår vision är sedan att sprida denna kunskap vidare så att fler kan bidra till utvecklingen.

Historia

Mait Soosalu & Joseph Marton grundade företaget 2016 med ett gemensamt intresse för självutveckling och plantmedicin. Företaget bedrev då egen produktion och försäljning av hampaolja som sedan utvecklades vidare till att köpa in andra kostillskott och superfoods. Efter att dem kom i kontakt med alkemin och den spagyriska metoden som gick hand i hand med deras holistiska filosofi så insåg dem att produktion var deras grej. Därför satsades det stort under 2017 på produktutveckling och inköp av ny utrustning som gjort det möjligt att ta fram en stor variation av alkemiska produkter som nu gör att Nirvara expanderar i full fart. Idag drivs Nirvara av flera engagerade delägare och anställda som alla brinner för samma vision.

Nirvara Teamet

Mait Soosalu
Alkemist & Grundare

mait [at] nirvara.se
0707902186

Kontakta Mait om du har frågor kring alkemi, försäljning eller sammarbete.

Joseph Marton

Alkemist, Grundare, Produktion & Produktutveckling

joseph [at] nirvara.se

Kontakta Joseph om du har frågor kring alkemi, produktion eller produkter.

Isa Falk
Media & Event

isa [at] nirvara.se
0707532901

Kontakta Isa om du har frågor kring sociala medier & event.

Polina Zinati
Order & Kundservice

polina [at] nirvara.se

Kontakta Polina om du har frågor kring order eller leverans.

Davin Zvorc
Alkemist, Inköp, Produktion & 
Produktutveckling

davin [at] alchemicextracts.com

Kontakta Davin om du har frågor kring alkemi, inköp, produktion eller produkter.

Marcus Hagberg
Produktion & Produktutveckling

marcus [at] alchemicextract.com

Kontakta Marcus om du har frågor kring produktion.