ALLMÄNNA KÖPVILLKOR

När du har lagt din beställning mejlar vi dig en orderbekräftelse, under förutsättning att du har försett oss med din e-postadress. Om vi av någon anledning inte kan skicka alla varor i din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt.

Varje beställning måste uppgå till minst totalt 1 SEK (efter avdrag för rabatter).

FRAKTVILLKOR
Fri frakt om du handlar över 500 kr. Annars är fraktavgiften 35 kr. I priserna, angivna i SEK, ingår moms med 12 %, exlusive fraktavgift (vissa produkter 25% moms) . Beställningar kan endast göras av personer över 18 år, som inte står under förmyndarskap.

LEVERANSER
Vi levererar inom Sverige med PostNord.

Vår målsättning är att kunden skall få leverans inom 1 - 3 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på mängden beställningar att expediera samt omständigheter vilka vi inte råder över.

När din order genomförs debiteras beloppet för de varor som beställs. När varorna lämnat vårt lager får du en leveransbekräftelse till dig via e-mail.

BETALNING
Du väljer om du vill betala med Swish eller Payson. Väljer du Swish får du instruktioner om var du skall betala i samband med orderbekräftelsen. Väljer du Payson kommer du skickas till Paysons sida där du väljer hur du vill betala, direktbetalning, kort eller faktura. 

BETALNINGSALTERNATIV
Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Payson Checkout är:
• Faktura
• Delbetalning
• Kortbetalning
• Direktbetalning via bank

Vid betalning via faktura debiteras 29 kr i fakturavgift.

Kontakta Payson
Väljer du att betala via Payson och har frågor om din betalning skall du vända dig till Payson som hanterar betalningen. Du finner deras kontaktuppgifter på:

www.payson.se

ÅNGERRÄTT
Du som kund har i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler ångerrätt i 14 dagar vid köp på Internet. Dina varor ska vara oanvända och i samma skick som du fick varan i med alla etiketter på.

Kontakta alltid kundtjänst info@nirvara.se innan du skickar tillbaka en vara, oavsett anledning.

Återbetalning/justering av retur sker så snart returen är mottagen och blivit registrerad. Har du betalat med kort sätts pengarna för returen tillbaka in på kortet.
Du betalar endast för de varor du behåller samt fraktavgift.

SÄKERHET
För alla korttransaktioner tillämpas SSL (Secure Socket Layer) vilket innebär att transaktionerna är krypterade. Kortbetalningar sker med Payson, som kontrollerar kortets giltighet och att det finns täckning på köpesumman. För din betalsäkerhet finns även stöd för 3D-secure, en säkerhetslösning för kortbetalningar på internet som tillhandahålls av Master SecurCode eller Verified by Visa.

RESERVATIONER
Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i bild, text och/eller prismärkning. Eventuella tvister hänvisas till Allmänna reklamationsnämnden. Vi på NirVara Sweden följer alltid nämndens rekommendationer.

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTSLAGEN
När du registrerar dig som medlem eller gör ett köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att begära ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

FORCE MAJEURE
Under force majeure skjuts våra förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än två månader har kunden såväl som vi, NirVara, rätt att häva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd. Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos oss som företag eller hos våra leverantörer.

BOLAGSINFORMATION
NirVara Sweden AB
MAILBOX 1533
41141 Göteborg