Fler bilder

Artikelnummer:SPAG2.5
345,00 kr

Kosttillskott från EU-Godkänd Industrihampa.


Volym: 10ml
Innehåll: MCT-Olja (kokos), hampaextrakt
Cannabinoid halt ≈ 2,5% (250mg)
Hampasort: Fedora-17 (EU) Ekologisk/Handskördad
Extraktionsmetod: Alkohol extraktion (Spagyrisk)
Dekarboxylerad: Ja


Terpener: Myrcene, Limonene, Pinene, Linalool, Caryophyllene, Terpinolene & Humulene.


Extraherad & Producerad i Sverige av: NirVara Sweden

Du tjänar 345 Bonuspoäng om du köper denna produkt

Bonuspoäng på alla inköp
- Betala mot faktura, när varan kommit
- Delbetala 3, 6, 12 eller 24 månader
- Banköverföring
- Kortbetalning med Payson
- Betala med Swish
- Gratis rådgivning 070-790 21 86

Detaljer

Denna produkt innehåller vårt spagyriska hampaextrakt utblandat med MCT-olja (kokosolja).

Spagyrisk hampa olja är snäppet vassare än Alkemisk hampa olja, och ger en betydligt starkare effekt p.g.a. dess högre potens och biotillgänglighet.

Framställning: Hampan har extraherats med vår specialbyggda soxhlet utrustning som använder vakuum och rytmisk cirkulation för att extrahera alla komponenter från plantan med ekologisk 96% etylalkohol som lösningsmedel. Extraktionen sker under låga temperaturer, cirka 50°C, vilket garanterar ett mer RAW extrakt där hampans alla ämnen är bevarade i sin råa form.

Efter den första extraktionen så påbörjas nästa steg som kallas för Spagyriska Metoden. Där det kvarvarande plantmaterialet eldas ner till en vit aska, och går igenom en process som kallas för (Calcination) där vi utvinner mineral salter från askan (hampans växtfibrer) och sedan för tillbaka dessa in i extraktet. Denna process skapar en kemisk reaktion och ger en mer vattenlöslig & biotillgänglig form genom esterbildning.

Vi använder högt vakuum tryck för att dekarboxylera cannabinoiderna från sin syra form till sin bas form, och renar sedan tinkturen från all alkohol. Kvar blir ett potent extrakt som blandas ut med högkvalitativ MCT-olja (kokosolja).

Extraktet innehåller tillsammans med Cannabinoider och Terpener många andra naturligt förekommande ämnen som tex: Flavonoider, Alkaloider, Klorofyll, Omega fettsyror, Aminosyror, Antioxidanter, Vitaminer, Mineraler etc.

Den spagyriska metoden ger en komplett extraktion. På detta sätt så bevaras plantans energi och kemiska struktur i största möjliga utsträckning. Inget går till spillo och allt tar tillvaras på. Inom alkemin så säger man att plantans alla delar bevaras på detta sätt (Mind, Body & Spirit). Metoden är samtidigt helt organisk och naturlig.

Förvaring: Rumstemperatur. Oåtkomlig för barn.

Återvinning: Sorteras som glas & plast.

Användning: Att hålla pipetten ren och bakteriefri är avgörande för hållbarheten av din Hampa olja. Om du väljer att använda pipetten för oral applicering, var försiktig så att den inte kommer i kontakt med munnen. Rengör pipetten med en spritservett eller byt ut den om den kommer i kontakt med din mun.

Rekommenderat intag: 1-7 droppar under tungan, morgon & kväll. Bör ej överskridas.

Innehåll per dagsdos:        2 respektive        14 droppar

Hampaextrakt                             4,4mg                 31mg

varav fytocannabinoider             1,7mg              11,7mg

*Fytocannabinoider förekommer naturligt i Industrihampa.

Antal droppar per flaska: ca 300

Kosttillskott används som ett komplement till en varierad kost och en hälsosam livsstil.  Syftet med våra produkter är att med hjälp av små doser av hampans alla ämnen stödja kroppens normala funktion.

Våra produkter är tillverkade av Ekologisk EU-Godkänd Industrihampa och är helt lagliga produkter. Industrihampa har en THC-halt på högst 0,2% (hampaplantans psykoaktiva ämne) och kan inte ge någon berusande effekt.

Ingen av våra produkter är ett läkemedel. Våra kosttillskott är alltså INTE till för att diagnosticera, förebygga, behandla eller bota sjukdomar hos människor & djur.

Du som använder hampaprodukter kan komma att testas positivt för THC om du använder större mängder. Innehållet av THC är väldigt lågt (under 0,2%) men vid intag av större mängder så bör man ha detta i åtanke om man tex. tävlar i någon idrott.

Leveranstid
Beställning som inkommit före 14:00 skickas vanligtvis samma dag. Postens leveranstid är därefter 1-3 arbetsdagar.
Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos posten, men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig som kund.

Fraktpris
Normalt - 35 kr
Order över 500 kr skickas fraktfritt!

Ordrar inom EU har en fraktkostnad på 99 kr. De skickas fraktfritt vid beställningar över 500 kr.